Plačilo

Plačilo v spletni trgovini Bazeni24.si lahko izvedete na naslednje načine: 

Plačilo po povzetju z gotovino
Po povzetju lahko plačate le z gotovino poštarju, ki vam paket prinese na dom. Zato morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko dvignete in plačate na vaši najbližji pošti.

Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu
Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (UniCredit Banka 2900-00079521718). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate naslednje, prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila.

Plačilo z moneto
Moneta vam omogoča, da za nakup na naši spletni strani uporabite kar svoj mobilni telefon. Postopek plačevanja z moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo telefonsko številko. Čez nekaj trenutkov boste na svoj mobilni telefon prejeli sporočilo z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namen potrditve vaše istovetosti vpišete v zahtevano polje. Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v nadaljevanju obvezno vpišite tudi PIN kodo za Moneto. Za uporabnike Monete pri Mobitelu pa to ni obvezno.

Plačilo s kreditno kartico na daljavo
Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti, pišite na #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club na daljavo
Naročeno blago lahko varno plačate z Diners kartico, tudi na do 12 obrokov (minimalna vrednost nakupa na obroke je 100 €), ob oddaji naročila preko spleta. Možnost plačila z Diners kartico tudi do 100 € v enkratnem znesku. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik Diners kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti, pišite na #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club ali American exspress na prevzemnem mestu v Mariboru
Imetnikom kartice American Express omogočamo obročno odplačevanje na 3, 6 ali 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu (Tržaška cesta 23, 2000 Maribor).

Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje od 2 do 12 obrokov prav tako na sedežu podjetja.

Minimalni znesek nakupa je 30 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizični sprovedeni transakciji preko pos terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti
Minimalni znesek mesečne anunitete je 50 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200 EUR.

Preko e-pošte 
#EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM# nam sporočite kaj bi želeli kupiti. Na podlagi tega vam sestavimo pogodbo. Znesek razdelimo na 4. obroke (na željo stranke tudi na več obrokov). Sestavljeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih preko pošte Slovenije. Pogodbo doma preberete, izpolnete (datum rojstva, davčna številka..),podpišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov. 

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneska dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga.
Nato nam vsak naslednji mesec preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

NLB Kredit

V sodelovanju z NLB d.d. ponujamo ugodno, hitro in preprosto kreditiranje* nakupa blaga in storitev:

  • Obrestna mera z dobo odplačila do 20 mesecev je 0,00 %
  • Komitenti in ne komitenti banke izenačeni pri stroških odobritve
  • Krediti so zavarovani pri zavarovalnici
  • Možnost dodatnega zavarovanja za primer brezposelnosti**

*Ponudba kreditov velja do vključno 30.04.2014.

**Ni pogoj za odobritev kredita.

Primeri informativnega izračuna kredita

Znesek kredita
Odplačilna doba
Fiksna obrestna mera
Mesečna obveznost
Stroški odobritveZavarovalna premija EOM*Skupni znesek, ki ga plača kreditojemalec 
 3.000,00 12 0,00 %
 250,00 €
 39,00 € 30,30 €
 4,27 %
 3.069,30 €
 5.000,00 20 0,00 %
 250,00 €
 65,00 €
 68,00 €
 3,07 %
 5,133,00 €

**Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov plačilnega prometa, stroškov odobritve in zavarovanja kredita; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih. Efektivna obrestna mera je informativne narave in se lahko spremeni, če se spremeni katera koli od postavk pri izračunu. To obvestilo in izračuni so informativne narave in so izdelani na podlagi pogojev, ki veljajo na dan 24.04.2013, za kredit, ki bi ga odobrili na dan 30.04.2013. NLB d.d. si pridržuje pravico spremeniti pogoje kreditiranja iz tega obvestila.

Kako do kredita?

S predračunom ali računom podjetja Novaqua d.o.o. se oglasite v katerikoli NLB Poslovalnici.

Če želite kar najhitreje urediti vse potrebno za podpis kreditne pogodbe, s seboj prinesite še:

  • svoj osebni dokument (osebna izkaznica, potni list),
  • davčno številko,
  • upokojenci: odrezka zadnjih dveh pokojnin in izpolnjeno Vlogo za odobritev kredita,
  • zaposleni: s strani delodajalca potrjeno Vlogo za odobritev kredita in Upravno izplačilno prepoved,
  • če niste stranka NLB tudi potrdilo druge banke o prejemkih in odtegljajih za zadnjih šest mesecev.

Vlogo za odobritev kredita si lahko natisnete tudi s spletne strani www.osebnikredit.si, kjer se lahko naročite tudi na posvet z NLB kreditnim svetovalcem.

Podrobnejše informacije o kreditih iz tega obvestila in pogojih, ki bodo veljali, ko se boste odločili za sklenitev pogodbe, lahko dobite na telefonski številki 01/477 2081, NLB d.d., Oddelek za sklepanje povezanih poslov.nazaj
natisni
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.
avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookObvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila naročil, prihaja do zamude pri odpremi.
vec
Zamuda pri odpremi paketov v četrtek, 12.8.2021 in petek, 13.8.2021
Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi nadgradnje sistema pri našem poslovnem partnerju prišlo do zamude pri odpremi paketov.
vec
Obvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da je spletna trgovina ponovno začela z obratovanjem.
vec
Obvestilo o zamudi pri odgovarjanju na prejeta e-poštna sporočila
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila e-poštnih sporočil na le-ta odgovarjamo z zamudo.
vec