Naročilo

Pri nas lahko opravite spletno naročilo na www.bazeni24.si ali naročilo preko elektronske pošte. Oba načina nakupa sta prijazna, hitra in povsem varna.

V postopku nakupa, pred oddajo ponudbe, ki uporabnika zavezuje, se ta seznani z bistvenimi lastnostmi blaga, s ceno blaga, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami, z dostavo (roki, stroški,idr.) in z možnostjo plačila. Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo njihovih lastnosti. Cene izdelkov so označene v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelka, kar je jasno razvidno na spletnem mestu.

Nakupovalna košarica je v spletni trgovini zelo podobna kot v klasični trgovini. V košarico lahko spravljate artikle, ki se vam zdijo zanimivi in vredni nakupa, pred nakupom pa jih lahko iz košarice odstranite ali shranite na nakupovalni listek za prihodnjič. Vrednost košarice se sproti sešteva. V košarici lahko tudi spreminjate količino izbranih artiklov. 

Status zaloge

Vsak izdelek ima pod ceno naveden predviden čas dobave. Čas dobave se lahko za posamezen izdelek razlikuje in je odvisen od stanja zaloge.

 

Pojmi in razlage:

Dobavni rok Razlaga
 Na zalogi  Izdelek je na zalogi v našem skladišču.
 15 delovnih dni  Izdelka nimamo na zalogi v našem skladišču. Predvideni dobavni rok je 15 delovnih dni po potrditvi naročila.
 10 delovnih dni  Izdelka nimamo na zalogi v našem skladišču. Predvideni dobavni rok je 10 delovnih dni po potrditvi naročila.
 5 delovnih dni  Izdelka nimamo na zalogi v našem skladišču. Predvideni dobavni rok je 5 delovnih dni po potrditvi naročila.
 Po naročilu  Izdelka nimamo na zalogi v našem skladišču in trenutno preverjamo zalogo pri našemu dobavitelju. V primeru, da ima dobavitelj zalogo, je dobavni rok v primeru naročila 10-15 delovnih dni po potrditvi naročila.
 Razprodano  Izdelke je za to sezono razprodan in nedobavljiv.


Potrdilo o naročilu

Vaše naročilo je poslano na naš e-naslov. S prejemom tega naročila se šteje, da ste oddali ponudbo za nakup določenega izdelka, ki vas zavezuje. Po pregledu dane ponudbe, se na elektronski naslov, iz katerega je ponudba prišla, pošlje potrdilo o naročilu. Ko prejmete potrdilo o naročilu, je pogodba med strankama sklenjena.

 nazaj
natisni
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.
avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookObvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila naročil, prihaja do zamude pri odpremi.
vec
Zamuda pri odpremi paketov v četrtek, 12.8.2021 in petek, 13.8.2021
Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi nadgradnje sistema pri našem poslovnem partnerju prišlo do zamude pri odpremi paketov.
vec
Obvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da je spletna trgovina ponovno začela z obratovanjem.
vec
Obvestilo o zamudi pri odgovarjanju na prejeta e-poštna sporočila
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila e-poštnih sporočil na le-ta odgovarjamo z zamudo.
vec