Dostava

Dostavljamo na katerikoli naslov v EU. Dostava v Sloveniji nad 49 EUR je brezplačna, za dostavo v ostale države EU se prevoz doplača po veljavnek ceniku.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 49 €

OSEBNI PREVZEM JE MOGOČ SAMO PO PREDHODNEM OBVESTILU S STRANI PRODAJNEGA REFERENTA - plačilo blaga ob osebnem prevzemu ni mogoče

V kolikor potrebujete pomoč pri naročilu, nas kontaktirajte preko elektronskega naslova #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM#, kjer vam bodo naši prijazni sodelavci pomagali. 

 


Nakup preko spleta

Z odpremo naročila se začnemo ukvarjati takoj ko je le ta oddan. Naročila opravljena od ponedeljka do petka najkasneje do 11. ure bodo oddana na dostavno službo DPD še isti dan. Seveda, če je blago na zalogi. Naročila oddana po 11. uri, med vikendi ter prazniki bodo posredovana prvi naslednji delovni dan. Če artikla nimamo na zalogi bo na dostavo potrebno počakati. Predviden rok dobave je izpisan v spletni trgovini pod izdelkom (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas). V primeru, da naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo vprašali za dovoljenje, da vam artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi. Morebitni strošek dostave vam bomo zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi. V kolikor bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo kontaktirali ter sproti obveščali o predvideni dobavi. V primeru, da Slovenske železnice ali DPD dela po skrajšanem delovnem času npr. 24. in 31.12. so naročila oddana do 11.00 odpravljena še isti delovni dan, ostala naročila pa prvi naslednji delovni dan.

Blago vam pošljemo v posebni embalaži, primerni za dostavo. Blago bo odposlano preko storitev Slovenske železnice (za večje in težje pakete) ali DPD (za manjše in lažje pakete). Blago poslano preko Slovenske železnice ali DPD bo dostavljeno v roku 1-2 dni. Skupaj s paketom vam priložimo tudi vse potrebne dokumente (navodila, račun, garancijo).nazaj
natisni
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.
avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookObvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila naročil, prihaja do zamude pri odpremi.
vec
Zamuda pri odpremi paketov v četrtek, 12.8.2021 in petek, 13.8.2021
Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi nadgradnje sistema pri našem poslovnem partnerju prišlo do zamude pri odpremi paketov.
vec
Obvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da je spletna trgovina ponovno začela z obratovanjem.
vec
Obvestilo o zamudi pri odgovarjanju na prejeta e-poštna sporočila
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila e-poštnih sporočil na le-ta odgovarjamo z zamudo.
vec