domov | Nega vode | Algicidi
Algicidi
Sredstvo za prezimovanje 5 l
Cena: 24,90 €
Predvidena dobava: na zalogi
Količina:  
 
dostava vracilo obroki

Splošni opis

0753705TJ02 - Sredstvo za prezimovanje 5 L

Sredstvo za prezimovanje deluje jeseni ob enkratni uporabi proti močnemu nabiranju vodnega kamna in umazanije ter pozimi proti močnemu razvoju alg v napolnjenem bazenu. Močno olajša spomladansko čiščenje.

Doziranje: Ob koncu kopalne sezone, ko ni več rednega vzdrževanja bazenske vode, odstranite filtrirno napravo in uravnajte pH vrednost med 7,0 in 7,4. Za lažjo porazdelitev Sredstvo za prezimovanje dodajte v vodo na različnih mestih, razredčeno v razmerju 1:5. Doziranje je odvisno od trdote vode. Na 1m3 vode dodajte med 30 in 50 ml Sredstva za prezimovanje. Bolj kot je voda v bazenu trda, več sredstva za prezimovanje morate dodati (0-20 °dH: 30 ml / m3; 20-30 °dH: 40 ml / m3; 30 in več °dH: 50 ml / m3).

Sredstvo začne učinkovati neposredno po doziranju. Ob doziranju v skladi z navodili, smete takoj pričeti z uporabo bazena. Dodatne informacije najdete na varnostnih listih. S sredstvi za dezinfekcijo bazena (biocidi) ravnajte previdno. Pred uporabo preberite navodila.

Pomembni napotki: Tudi po neposrednem vnosu Sredstva za prezimovanje se smete kopati. Sredstvo za prezimovanje je ob navedenih koncentracijah neškodljivo in nestrupeno. Ne vsebuje fosfatov. Vodo, ki vsebuje sredstvo ne vlivajte v ribnike. Po spomladanski izpraznitvi bazena, ne pustite ostankov vodnega kamna, da se posušijo, ampak jih izperite z veliko količino vode.

Varnostni napotki: 

H411: Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

R34: Povzroča opekline. S1/2: Hraniti zaklenjeno in izven dosega otrok. S26 Preprečiti stik z očmi. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. S36/37/39: Pri stiku s kožo nemudoma sleči vso onesnaženo obleko in prizadeto kožo nemudoma izprati z obilo vode. Ne izpuščajte v kanalizacijo. S56: Snov/pripravek in embalažo odstraniti kot nevaren odpadek.

Mere paketa: 18 x 16 x 24 cm
Teža paketa: 5,5 kg


Varnostni list
Priporočamo še...

Čep za prezimovanje / skimmer

Čep nam služi kot izpustni vetil za izpust vode iz skimmerja. ...

Zimsko pokrivalo za okrogle bazene Ø 3,60m - z natezalom

Zimsko pokrivalo je posebej ojačano. Narejeno iz trpežnega PE, z vrvico za pritrditev. ...

Plovec za prezimovanje bazena 50 cm

Preprečil bo poškodovanje sten vašega bazena! ...

nazaj
natisni
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.
avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookObvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila naročil, prihaja do zamude pri odpremi.
vec
Zamuda pri odpremi paketov v četrtek, 12.8.2021 in petek, 13.8.2021
Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi nadgradnje sistema pri našem poslovnem partnerju prišlo do zamude pri odpremi paketov.
vec
Obvestilo
Cenjene stranke obveščamo, da je spletna trgovina ponovno začela z obratovanjem.
vec
Obvestilo o zamudi pri odgovarjanju na prejeta e-poštna sporočila
Cenjene stranke obveščamo, da zaradi povečanega števila e-poštnih sporočil na le-ta odgovarjamo z zamudo.
vec