botton stopite v stik

NOVAQUA d.o.o.

  • Prevzemno mesto:
Tržaška cesta 23
2000 MARIBOR
zemljevid

Poletni delovni čas (15.5.-31.8.):

pon. - pet.: 8:00 - 18:00
sob.: 9:00 - 13:00
Skladišče (prevzem MB):
pon.-pet.: 7:00 - 15:00

Izven omenjenega časa po dogovoru.


Plačilo
Plačilo v spletni trgovini Bazeni24.si lahko izvedete na naslednje načine:
 
 

Plačilo po povzetju z gotovino

Po povzetju lahko plačate dostavljalcu, ki vam paket prinese na dom. Ob prevzemu morate biti zato prisotni doma in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, vam bo dostavna služba paket dostavila naslednji dan ali ga pustila na najbližjem prevzemnem mestu (paketomat, Mercator, OMV, ipd.).

Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu

Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (NLB SI56 0204 5025 8500 535). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate naslednje, prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila.

Plačilo z moneto

Moneta vam omogoča, da za nakup na naši spletni strani uporabite kar svoj mobilni telefon. Postopek plačevanja z moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo telefonsko številko. Čez nekaj trenutkov boste na svoj mobilni telefon prejeli sporočilo z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namen potrditve vaše istovetosti vpišete v zahtevano polje. Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v nadaljevanju obvezno vpišite tudi PIN kodo za Moneto. Za uporabnike Monete pri Mobitelu pa to ni obvezno.

Plačilo z darilnimi boni

Bon unovčite tako, da pri nakupu v spletni trgovini pod opombe napišete številko bona. Pri telefonskem naročilu pa številko bona sporočite svetovalki. Vrednost bona si sami odštejete od končnega zneska.

Hkrati se lahko uporabi več različnih bonov a le v enkratnem znesku. Če vrednost nakupa presega vrednost bona, razliko doplačate. V kolikor pa je vrednost manjša, denarja ne vračamo. Veljavnost bona je tri mesece od datuma nakupa, potem darilni bon žal zapade.         

Plačilo s kreditno kartico na daljavo

Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club na daljavo

Naročeno blago lahko varno plačate z Diners kartico, tudi na do 12 obrokov (minimalna vrednost nakupa na obroke je 100 €), ob oddaji naročila preko spleta. Možnost plačila z Diners kartico tudi do 100 € v enkratnem znesku. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik Diners kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM# in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti

Minimalni znesek mesečne anunitete je 50 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200 EUR.

Preko telefonskega pogovora 080 98 78 ali e-pošte #EM#696f646c4467677d6d67633938237d66#EM#  nam sporočite kaj bi želeli kupiti. Na podlagi tega vam sestavimo pogodbo. Znesek razdelimo na 4. obroke (na željo stranke tudi na več obrokov). Sestavljeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih preko pošte Slovenije. Pogodbo doma preberete, izpolnete (datum rojstva, davčna številka..),podpišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov. 

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneska dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga.
Vsak naslednji mesec oziroma datumsko določeno v pogodbi nam preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

V primeru plačila na do vključno 4 obroke, se blago izda po plačilu polovice obrokov. V primeru plačila na več kot 4 obroke, se blago izda po plačilu vseh obrokov.

NLB kredit - posebna ponudba

NLB Kredit

V sodelovanju z NLB d.d. ponujamo ugodno, hitro in preprosto kreditiranje* nakupa blaga in storitev:

  • obrestna mera z dobo odplačila do 20 mesecev je 0,00 %;
  • stroški odobritve so enaki, če ste stranka NLB ali ne;
  • krediti so zavarovani s plačilom zavarovalne premije pri zavarovalnici;
  • lahko se dodatno zavarujete za primer brezposelnosti**.
*Ponudba kreditov velja od 8. 5. 2014 do 31. 5. 2015.
**Ni pogoj za odobritev kredita. Mogoče pri kreditih z odplačilno dobo nad 24 mesecev.

Primeri informativnega izračuna kredita

Znesek kredita
Odplačilna doba
Fiksna obrestna mera
Mesečna obveznost
Stroški odobritveZavarovalna premija EOM*Skupni znesek, ki ga plača kreditojemalec 
 3.000,00 12 0,00 %
 250,00 €
 50,00 € 30,30 €
 4,60 %
 3.080,30 €
 5.000,00 20 0,00 %
 250,00 €
 65,00 €
 68,00 €
 2,92 %
 5,133,00 €

* Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja. Izračuna se ob upoštevanju pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka
vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov plačilnega prometa ter stroškov odobritve in zavarovanja kredita; njen izračun je kot informacija namenjen
kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM skladno z zakonskimi določbami zakona o potrošniških kreditih. Efektivna obrestna mera je informativne narave in se lahko
spremeni, če se spremeni katera koli od postavk pri izračunu.
To obvestilo in izračuni so informativne narave ter so izdelani na podlagi pogojev, ki veljajo 8. 5. 2014, za kredit, ki bi ga odobrili 31. 5. 2014. NLB d. d. si pridržuje pravico
spremeniti pogoje kreditiranja iz tega obvestila.

Kako do kredita?

S predračunom ali računom podjetja Novaqua d.o.o. se oglasite v katerikoli NLB Poslovalnici.

Če želite kar najhitreje urediti vse potrebno za podpis kreditne pogodbe, s seboj prinesite še:

• osebni dokument: osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje (izdano po 13. 6. 2009);
• davčno številko;
• upokojenci: odrezek zadnje pokojnine in izpolnjeno vlogo za odobritev kredita; zaposleni: zadnje tri plačilne liste, pri delodajalcu potrjeno vlogo za odobritev kredita in upravno izplačilno prepoved (natisnete ju lahko tudi na spletni strani www.osebnikredit.si);
• če niste stranka NLB tudi potrdilo druge banke o prejemkih in odtegljajih za zadnjih šest mesecev.

Vlogo za odobritev kredita si lahko natisnete tudi s spletne strani www.osebnikredit.si, kjer se lahko naročite tudi na posvet z NLB kreditnim svetovalcem.

Podrobnejše informacije o teh kreditih in pogojih, ki bodo veljali, ko se boste odločili za sklenitev pogodbe, lahko dobite v NLB d.d. na telefonski številki 01 477 20 49 ter v NOVAQUA d.o.o. na telefonski številki 080 98 78, 01 423 50 11 in/ali 031 783 180 .

Plačilo rezervnih delov

Dobava rezervnih delov je možna samo v primeru takojšnjega plačila ob naročilu. Znesek naročila mora biti v celoti poravnan ob izvedbi naročila. Znesek lahko poravnate s predhodnim nakazilom (po predračunu) na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (UniCredit Banka 2900-00079521718). Po prejemu plačila izvedemo naročilo in dobavo izdelkov.
nazaj
natisni
Poletni delovni čas (15.5.-31.8.):
pon.-pet.: 8:00 - 18:00
sob.: 9:00 - 13:00

Skladišče (prevzem MB):
pon.-pet.: 7:00 - 15:00

Izven omenjenega časa po dogovoru.
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.


avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookAkcija vgradnih bazenov AZURO
Akcija vgradnih bazenov AZURO do -15% samo še do konec meseca maja!
vec
Nova Intex kolekcija!
V našo spletno trgovino je prišla nova kolekcija Intex izdelkov!
vec
ZAMUDA PRI ODPREMI NAROČIL V PRIHAJAJOČEM TEDNU
Zaradi dopustov in praznikov bomo naročila ponovno odpremili v ponedeljek, 06.05.2019
vec
NOVO PREVZEMNO MESTO!
Cenjene kupce obveščamo o spremembi prevzemnega mesta za osebni prevzem.
vec

btn link