botton stopite v stik

NOVAQUA d.o.o.

 • Prevzemno mesto:
Tržaška cesta 23
2000 MARIBOR
zemljevid

Poletni delovni čas (15.5.-31.8.):

pon. - pet.: 8:00 - 18:00
sob.: 9:00 - 13:00
Skladišče (prevzem MB):
pon.-pet.: 7:00 - 15:00

Izven omenjenega časa po dogovoru.


Splošni prodajni pogoji

Spletno trgovino Bazeni24.si upravlja podjetje Novaqua d.o.o. Odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji. Za največje zadovoljstvo naših kupcev skrbimo predvsem s:

 • skrbnim in ažurnim vnosom točnih informacij o naši ponudbi
 • skrbjo za tehnično in pravno varnost naših obiskovalcev in kupcev
 • posebnim posluhom za potrebe naših kupcev in prizadevanjem za reševanje težav, nesporazumov in zapletov
 • razpoložljivostjo za dodatna pojasnila ter pomoč tako pred nakupom, med nakupom in v času po nakupu.

Dodatne opombe glede predstavitve spletne trgovine Bazeni 24.si

Pri navedbi cen so mogoče napake. Pridržujemo si pravico do manjših sprememb glede modela, dimenzij, struktur in barve artiklov na slikah. Ponudbe podjetja Novaqua d.o.o. se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Omenjene blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom. Spremembe in napake v besedilu so možne. Slike so simbolične.

Registrirani uporabniki – člani

Vsak registrirani uporabnik spletne trgovine Bazeni24.si ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Podpora kupcem

Kljub vsemu trudu in dobri volji, včasih ne gre vse čisto tako, kot pričakujemo. Mogoče je prišlo do napake, nesporazuma.
Potrebujete pomoč ali nasvet? Naša služba za prodajno podporo bo poskrbela za vas. Med delovnim časom nas lahko dobite preko e-naslova info@bazeni24.si ali preko brezplačne telefonske številke 080 98 78.

Dostopnost informacij
(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko ter številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci
Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja prek svetovnega spleta se ponudba v spletni trgovini Bazeni24.si dopolnjuje in spreminja. Cene so predstavljene kot redne cene in akcijske cene. Redne cene so priporočene prodajne cene proizvajalca ali cene, ki jih oblikuje ponudnik sam. Slike izdelkov na spletni strani so simbolične. Popusti posameznih akcij se ne seštevajo.

Naročilo je potrjeno

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Pri uveljavljanju prodajnih pogojev velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi naročila. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena v podjetju Novaqua d.o.o.. Pogodba je kupcu na vpogled na sedežu podjetja. Pogodbo lahko podjetje kupcu pošlje v elektronski obliki na elektronski naslov, katerega kupec poda podjetju ob sklenitvi pogodbe, oziroma mu lahko podjetje, na njegovo izrecno željo, pošlje tiskani izvod pogodbe po pošti na naslov, ki ga je kupec podal ob sklenitvi pogodbe.

Način plačila

Plačilo za nakupe v spletni trgovini Bazeni24.si lahko izvedete na naslednje načine:

Plačilo po povzetju z gotovino

Po povzetju lahko plačate le z gotovino kurirju, ki vam paket prinese na dom. V tem primeru morate biti ob prevzemu prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Če boste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko dvignete in plačate na mestu, ki ga določi kurir/dostavljalec.

Plačilo z gotovino na sedežu podjetja v Ljubljani

V kolikor ste se odločil za ta način plačila, oddajte prednaročilo preko spleta ali preko brezplačne telefonske številke 080 98 78. Kupnino poravnate z gotovino ob nakupu na sedežu podjetja (Koprska ulica 92). Priporočamo vam, da predhodno preverite, če je željeni artikel na zalogi. To storite tako, da nas pokličete ali pišete na info@bazeni24.si kjer vam bodo naši prijazni sodelavci z veseljem pomagali. S tem se izognete dodatnim nastalim stroškom z obiskom pri nas v primeru, da izdelka ni na zalogi.

Plačilo s plačilno ali kreditno kartico na sedežu podjetja v Ljubljani

V kolikor ste se odločil za ta način plačila oddajte prednaročilo preko spleta ali preko brezplačne telefonske številke 080 98 78. Kupnino poravnate s plačilno ali kreditno kartico ob nakupu na sedežu podjetja (Koprska ulica 92). Priporočamo vam, da predhodno preverite, če je željeni artikel na zalogi. To storite tako, da nas pokličete ali pišete na info@bazeni24.si kjer vam bodo naši prijazni sodelavci z veseljem pomagali. S tem se izognete dodatnim nastalim stroškom z obiskom pri nas v primeru, da izdelka ni na zalogi.
Sprejemamo sledeče kartice: BA / Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American Express in Karanta.

Plačilo s predhodnim nakazilom - po predračunu

Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Novaqua d.o.o. (NLB d.d. SI56 0204 5025 8500 535). Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega naročila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate naslednje, prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako, da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zaloge v času oddaje naročila. 

Plačilo z moneto

Moneta vam omogoča, da za nakup na naši spletni strani uporabite kar svoj mobilni telefon. Postopek plačevanja z moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo telefonsko številko. Čez nekaj trenutkov boste na svoj mobilni telefon prejeli sporočilo z enkratnim varnostnim geslom. Le tega za namen potrditve vaše istovetosti vpišete v zahtevano polje. Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v nadaljevanju obvezno vpišite tudi PIN kodo za Moneto. Za uporabnike Monete pri Mobitelu pa to ni obvezno. 

Plačilo z darilnim bonom

Bon unovčite tako, da pri nakupu v spletni trgovini pod opombe napišete številko bona. Pri telefonskem naročilu pa številko bona sporočite svetovalki. Vrednost bona si sami odštejete od končnega zneska. Hkrati se lahko uporabi več različnih bonov a le v enkratnem znesku. Če vrednost nakupa presega vrednost bona, razliko doplačate. V kolikor pa je vrednost manjša, denarja ne vračamo. Veljavnost bona je tri mesece od datuma nakupa, potem darilni bon žal zapade.

Plačilo s kreditno kartico v spletni trgovini

Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na info@bazeni24.si in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam. 
Sprejemamo kartice: BA / Maestro (novejše), Visa, Mastercard in Diners.

Plačilo na obroke s kreditno kartico Diners Club na daljavo

Naročeno blago lahko varno plačate z Diners kartico, tudi na do 12 obrokov (minimalna vrednost nakupa na obroke je 50 €), ob oddaji naročila preko spleta. Možnost plačila z Diners kartico tudi do 50 € v enkratnem znesku. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik Diners kartice. Po oddaji naročila s tem načinom plačila ni možno spreminjati vsebine naročila, končnega zneska, naslova za dostavo in drugih dogovorjenih pogojev. V primeru, da bi karkoli želeli spremeniti, popraviti.. pokličite na 080 98 78 ali nam pišite na info@bazeni24.si in vam bomo z veseljem rešili težavo ter ugodili vašim željam.

Plačilo na obroke s kreditnimi karticami NLB Visa, NLB Mastercard, NLB Karanta, Diners Club ali American exspress na sedežu podjetja v Ljubljani

Imetnikom kartic NLB Visa, NLB MasterCard, NLB Karanta in American Express omogočamo obročno odplačevanje na do 12 obrokov. Plačilo je možno izključno pri osebnem prevzemu na sedežu podjetja (Koprska ulica 92). 

Imetniki kartice Diners Club pa imajo omogočeno obročno odplačevanje na do 12 obrokov prav tako na sedežu podjetja. 

Minimalni znesek nakupa je 30 EUR, maksimalen pa je odvisen od limita vsakega posameznika lastnika kartice. Po fizični sprovedeni transakciji preko pos-terminala lahko stranka prevzame kupljene izdelke takoj, če so le ti na zalogi.

Plačilo preko pogodbe na 4. obroke ali več brez obresti

Minimalni znesek mesečne anunitete je 50 EUR Kar pomeni, da v kolikor se odločite za ta način plačila končni znesek nakupa ne sem biti manjši od 200 EUR

Preko telefonskega pogovora 080 98 78 ali e-pošte info@bazeni24.si  nam sporočite kaj bi želeli kupiti. Na podlagi tega vam sestavimo pogodbo. Znesek razdelimo na 4. obroke (na željo stranke tudi na več obrokov). Sestavljeno pogodbo vam pošljemo v dveh izvodih preko e-pošte. Pogodbo doma natisnete, preberete, izpolnete (datum rojstva, davčna številka..),podpišete in poleg priložite bančne izpiske zadnjih treh mesecev ali plačilno listo. Nato nam en izvod podpisane pogodbe skupaj s potrebnimi prilogami pošljete nazaj na naš naslov preko Pošte Slovenije.

Prejem podpisane pogodbe in plačilo zneskega dogovorjenega s pogodbo je pogoj za izdajo blaga. 
Nato nam vsak naslednji mesec preko posebnega plačilnega obrazca (UPN) ali preko elektronske banke nakažete mesečni obrok. 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

V primeru plačila na do vključno 4 obroke, se blago izda po plačilu polovice obrokov. V primeru plačila na več kot 4 obroke, se blago izda po plačilu vseh obrokov.

Cene 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
 
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Vse omenjene cene so nezavezujoče priporočene cene podjetja Novaqua d.o.o.. Podjetje Novaqua d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cene brez predhodnega obvestila. 

Cenik je v celoti razviden na sedežu podjetja.

Akcije

Podjetje skozi poslovno leto lahko ponuja akcije na spletni strani in/ali v svoji poslovalnici. O akcijah obveščamo stranke preko spletne trgovine, pošiljanja e-poštnih sporočil in družbenih omrežij (Facebook, Instagram). Trajanje akcij je vedno navedeno na spletni strani. Akcije trajajo do razprodaje zalog (razen, če ni drugače navedeno).
Ob velikih nakupih strankam včasih podarimo manjši izdelek, za katerega zaradi smo naših izkušenj prepričani, da ga bo stranka potrebovala. Brezplačni izdelek ob nakupu se prizna kot popust v vrednosti tega artikla. Brezplačnega artikla ni možno menjati za drugi artikel ali denar. 
Vse splošne in dodatne informacije so vam na voljo na www.bazeni24.si, info@bazeni24.si in na 080 98 78. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Omenjene cene so nezavezujoče priporočene cene podjetja Novaqua d.o.o.. Podjetje Novaqua d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cene pri dobavitelju. Pri navedbi cen so mogoče napake. Pridržujemo si pravico do manjših sprememb glede modela, dimenzij, struktur in barve. Ponudbe podjetja Novaqua d.o.o. se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Omenjene blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom. Spremembe in napake v besedilu so možne. Slike so simbolične.

Izdelki tedna, meseca in leta

Podjetje Novaqua d.o.o. skozi poletno sezono lahko oblikuje ponudbe za izdelke tedna, meseca in leta. Ponudbe IZDELEK TEDNA, IZDELEK MESECA in IZDELEK LETA trajajo en teden (torek 00:00 do ponedeljek 23:59), en mesec (od prvega do zadnjega koledarskega dne) ali od začetka sezone (navadno 1.6.2018 do razprodaje zaloge). Trajanje ponudb je jasno objavljeno in označeno na spletni strani in družbenih omrežjih.
Vse splošne in dodatne informacije so vam na voljo na www.bazeni24.si, info@bazeni24.si in na 080 98 78. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Omenjene cene so nezavezujoče priporočene cene podjetja Novaqua d.o.o.. Podjetje Novaqua d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cene pri dobavitelju. Pri navedbi cen so mogoče napake. Pridržujemo si pravico do manjših sprememb glede modela, dimenzij, struktur in barve. Ponudbe podjetja Novaqua d.o.o. se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Omenjene blagovne znamke pripadajo njihovim lastnikom. Spremembe in napake v besedilu so možne. Slike so simbolične.

Vrednostni bon

Vrednostni bon za 20 eur je unovčljiv do datuma veljavnosti. Vrednostni bon velja kot popust ob nakupu izdelkov Intex nad 150 EUR.
Ni izplačljiv v gotovini. Vrednostni bon se izključuje z ostalimi akcijami.

Dostava
 
Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta v delovnem času do 12. ure bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 12. uri bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi naslednji delovni dan. V primeru, da izdelek v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša na 10 do 15 delovnih dni oziroma skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Strošek pakiranja in prevoza znaša 4,00 EUR. Prevoz je brezplačen pri nakupu nad 49,00 EUR.
 
Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPD (pošiljke do 50 kg) in SŽ - Tovorni promet (pošiljke nad 50 kg)

Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja v delovnem času. 

Garancija
 
Izdelek ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna le ob upoštevanju navodil, navedenih na računu in ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na računu. 

Reklamacije ne bomo upoštevali v naslednjih primerih:
 • neupoštevanje navodil za uporabo
 • popravilo aparata s strani nepooblaščenih oseb
 • vgraditev neoriginalnih sestavnih delov
 • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca ali tretje osebe
 • če kupec ravna z izdelkom nestrokovno in malomarno
 • če je okvara posledica udarca strele ali drugih oblik višje sile
 • nepravilne priključitve, prenizke ali previsoke napetosti
Način vračila na stroške podjetja Novaqua d.o.o. ni možen. 


Odstop od pogodbe - vračilo
Potrošnik ima pravico, da v roku 14 dni po prejemu blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe/naročila in sicer na kontaktni e-naslov:info@bazeni24.si.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa), s tem da stranka sama krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v nespremenjeni količini. V primeru poškodovane embalaže izdelka si podjetje Novaqua d.o.o. pridržuje pravico, da kupcu vrne le del kupnine.

Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne vplačani znesek z nakazilom na njegov transakcijski račun, najkasneje v roku 14 dni od prejema vrnjenega blaga. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Menjava blaga
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh po prejemu pošiljke podjetju pisno sporoči, da mu kupljeno blago ne odgovarja in ga želi menjati za drugo blago in sicer na kontaktni e-naslov: info@bazeni24.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila.

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v nespremenjeni količini. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije potrošnik, stroške ponovnega pošiljanja blaga pa krije ponudnik, če je znesek nad 49 €. V kolikor ponudnik v roku 14 dni od prejema neustreznega blaga ne dostavi nadomestnega blaga se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine.

Postopek vračila blaga

Pri spletnem nakupu si artiklov pred nakupom ni možno fizično ogledati, zato vam omogočamo možnost vračila blaga (znotraj zakonskih okvirov) - odstop od pogodbe. Za čim hitrejše in preprosto vračilo so tukaj napotki na kaj je dobro biti pozoren pri nakupu preko spleta:
 • Previdno odprite embalažo in jo obdržite v nespremenjenem stanju, dokler niste v prepričani, da je to artikel,ki ste ga naročil.
 • V primeru, da artikel vrnete osebno na sedežu podjetja, je potrebno dati artikel na vpogled referentu.
 • Pri rokovanju z artiklom lahko pride do poškodb. >
 • Artikli z vidnimi sledmi uporabe (prah, dlake, praske, madeži, umazanija) niso primerni za vračilo, ker so higiensko oporečni.
 • Artikli z vidnnimi sledmi montaže (uporabljena vodila, vgradne praske) niso primerni za vračilo, saj so našteto poškodbe, ki nastanejo pri vgradnji aparatov.
 • Ne vgrajujte izdelkov dokler niste prepričani da ustrezajo vašim zahtevam.

 

Artikli, ki so kupljeni na daljavo, niso namenjeni uporabi v zakonskem času za odstop od pogodbe. Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da artikel lahko odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja napačna, odstopite od nakupa. Izdelek ne sme biti uporabljen! Ta priporočila ne veljajo, če je artikel ob nakupu v okvari oziroma ne deluje . V tem primeru nakup reklamirate

Reklamacije

Za upoštevanje reklamacije je potrebno po pošti ali na e-mail reklamacije@novaqua.si poslati vso dokumentacijo, ki se nanaša na reklamacijo blaga. V dokumentacijo spada originalni račun izdan s strani podjetja Novaqua d.o.o., dopis z reklamacijskim zahtevkom v katerem je obrazložena okvara na proizvodu. Poleg reklamacijskega zahtevka mora biti dodano tudi slikovno gradivo (fotografija) iz katerega je jasno razvidna okvara. 

Reklamacijski zapisnik dobite tukaj.

Reklamacije NE upoštevamo pri fizičnih poškodbah, ki so posledica malomarnega ravnanja z blagom! 

Stroške, ki nastanejo pri ponovnem polnjenju bazena in pri dodajanju novih sredstev za nego vode, nosi stranka sama!

Pri bazenih in napihljivem programu nam morate po pošti ali osebno dostaviti odrezek folije (20x20cm), kot dokaz, da je bilo reklamirano blago uničeno . Kadar gre za reklamacijo elektrotehničnih izdelkov nam je potrebno kot dokaz reklamiran proizvod dostaviti na sedež našega podjetja Novaqua d.o.o., Koprska ulica 92, 1000 Ljubljana. Pri črpalkah s kartušnim filtrom je potrebno poslati tudi dokaz (račun), da so bile kartuše redno menjane.

Po prejemu vseh dokazil naše podjetje prične reklamacijski postopek in vas o tem tudi obvesti. Predvideni rok za rešitev reklamacije je od 10-20 delovnih dni. 
Nov artikel ali rezervni deli bodo stranki poslani direktno na njen naslov. Podatki na reklamacijskem zapisniku naj bodo točni, saj v nasprotnem primeru stranka ne bo prejela novega artikla. 

Vračilo poškodovanih pošiljk
 
V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri podjetju Novaqua d.o.o.. To storite tako, da paket poslikate v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodajali ali odstranjevali) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Slike pošljete na naš naslov: Koprska ulica 92, 1000 Ljubljana ali na reklamacije@bazeni24.si. Skupaj z dostavljalcem DPD bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. 

Ko vračate paket prodajalcu, ga pošljite na sedež podjetja Koprska ulica 92, 1000 Ljubljana. Priporočamo, da blago ustrezno pripravite za transport. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! 

Varnost nakupa 

Kupovanje preko spletne trgovine Novaqua je varno. Na spletni strani www.bazeni24.si uporabljamo certifikat SSL; to je standardna varnostna tehnologija, ki omogoča varno zakodirano povezavo med strežnikom in odjemalcem (nami in vami). 
SSL protokol omogoča varen prenos občutljivih informacij, kot so številka kreditne kartice, geslo za prijavo, ime, ipd.. Klasične metode za izmenjavo podatkov so namreč narejene, tako da lahko včasih tretje osebe ali zlonamerni programi prestrežejo informacie in jih potencialno tudi zlorabijo. Certifikat SSL torej zagotavlja, da se izmenjava podatkov vrši zakodirano, torej v taki obliki, da onemogoči tretjim osebam prestrezanje podatkov, ki se izmenjujejo med obiskovalci in spretno stranjo, ter njihovo zlorabo.

Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki kupca, se uporabljajo za namen nakupa, dostave in obveščanja. Podatki, ki jih zbiramo z namenom nemotenega poslovanja so:
 • ime in priimek;
 • naslov;
 • naslov za dostavo (če se le-ta razlikuje od naslova);
 • telefonska številka;
 • elektronski naslov.
Vse zgoraj naštete podatke uporabljamo z namenom obveščanja o poteku nakupa in dostave. Elektronski naslov pa uporabljamo še z namenom obveščanja o novostih, akcijah in nasvetih pri uporabi bazenov, bazenske tehnike in savn (trženjski mailingi in novičke). Iz seznama prejemnikov trženjskih mailingov in novičk se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na ustrezno povezavo v mailingu oziroma nam sporočite, da to storimo za vas.

Zavezujemo se, da bodo zbrani osebni podatki uporabljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredno EU o varstvu podatkov (ang. GDPR); torej le za namene, ki smo jih specificirali zgoraj in v pogojih zasebnosti. K tem smo zavezali tudi naše obdelovalce podatkov.

Od nas imate vedno pravico zahtevati izpis izpis osebnih podatkov, ki jih o vas držimo in kako jih uporabljamo. Prav tako imate pravico, da od nas zahtevate spisek vaših nakupov. Prošnjo pošljite na info@bazeni24.si. Vaši prošnji bomo ustregli v 30 dneh (oziroma pri bolj zahtevnih poizvedbah v 90 dneh od prejema vaše prošnje).


Pritožbe in spori

 
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@bazeni24.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Ti pogoji veljajo od 16.10.2018.
nazaj
natisni
Poletni delovni čas (15.5.-31.8.):
pon.-pet.: 8:00 - 18:00
sob.: 9:00 - 13:00

Skladišče (prevzem MB):
pon.-pet.: 7:00 - 15:00

Izven omenjenega časa po dogovoru.
e-novice
Želim se včlaniti v vašo e-listo. Na moj e-poštni naslov bom občasno prejemal promocijske, marketinške in prodajne vsebine. Svojo privolitev v pošiljanje oglasnih sporočil lahko kadarkoli prekličem. Več informacij najdem v Pogojih zasebnosti.


avto Brezplačen prevoz nad
49 €
karanta visa diners 25
bottom Zadovoljstvo 100%

Zagotavljamo vam zadovoljstvo z nakupom, v nasprotnem nam v 30 dneh vrnete izdelek, mi pa vam vrnemo kupnino.

bookAkcija vgradnih bazenov AZURO
Akcija vgradnih bazenov AZURO do -15% samo še do konec meseca maja!
vec
Nova Intex kolekcija!
V našo spletno trgovino je prišla nova kolekcija Intex izdelkov!
vec
ZAMUDA PRI ODPREMI NAROČIL V PRIHAJAJOČEM TEDNU
Zaradi dopustov in praznikov bomo naročila ponovno odpremili v ponedeljek, 06.05.2019
vec
NOVO PREVZEMNO MESTO!
Cenjene kupce obveščamo o spremembi prevzemnega mesta za osebni prevzem.
vec

btn link